Kendoklubben på Södermalm i Stockholm

Det har länge talats om behovet av fler kendoklubbar i Sverige. Höstterminen 2011 blev det äntligen av då Kibō Dōjō Kendoklubb slog upp portarna på Södermalm i Stockholm.

Med traditionell Kendoträning för nybörjare och avancerade, gamla och unga, i fräscha lokaler och med erfarna instruktörer vänder sig Kibō Dōjō Kendoklubb till alla.

Vill du träna på Kibō Dōjō Kendoklubb?

Vill du delta i nybörjarträningen på Stockholms nya Kendoklubb, Kibō Dōjō, så fyll i vårt anmälningsformulär (länk nedan). Detta gäller även om du vill provträna två gånger gratis. Klicka här för att öppna anmälningsformuläret

Träningen är öppen för barn från ca 7 år (hänsyn tas till indiviudell mognad), ungdomar och vuxna i alla åldrar. Det är aldrig för sent att börja med Kendo.

Kom sedan till träningen enligt schema ( Se träningstider nedan och var på plats en stund innan). Det enda du behöver ha med dig är t-shirt, långa träningsbyxor och duschgrejer.

Hjälp oss att sprida info om Kibō Dōjō Kendoklubb över hela Stockholm.

För att nå ut till så många som möjligt hoppas vi att Du vill hjälpa oss genom att sätta upp en liten poster. Antingen i din skola, på jobbet eller någon annanstans där den syns. Ladda ner och skriv ut vår affisch.