Meddelande från Stockholms Idrottsförvaltning angående Covid-19

Kibo Dojo bedriver normalt sett träning i lokaler som tillhandahålls av Stockholms Idrottsförvaltning som nyligen gjort utskicket nedan.

Till samtliga som bokat tid i idrottsanläggning

Hej!

De flesta av er har säkert redan tagit del av myndigheternas och regeringens ytterligare skärpta restriktioner som kommunicerades av bland annat statsministern sent igår eftermiddag.

De nya restriktionerna visade sig innehålla ännu hårdare åtstramning för all verksamhet som inte är helt nödvändig i offentlig förvaltning. Det är väldigt tråkigt att vi nu behöver kommunicera nya och skarpare restriktioner för den verksamhet som bedrivs på stadens idrottsanläggningar.

Vi har inom staden tolkat restriktionerna och idag fattat beslut enligt nedan:

. Från och med imorgon – söndag 20 december 2020 – och fram till i första hand 24 januari 2021 är stadens samtliga anläggningar stängda för all organiserad verksamhet.

. Detta gäller all verksamhet såväl inom- och utomhus, samt för alla åldrar.

. Från och med ikväll – lördag 19 december 2020 – kommer vi genom vår bokningsenhet att påbörja avbokning av all verksamhet i samtliga idrottsanläggningar.

. De som är yrkesverksamma elitidrottare kommer att erbjudas träningsmöjligheter eftersom de undantas enligt gällande lagstiftning. Vi ber er notera att det med yrkesverksam elitidrott avses de som livnär sig på sin idrott. Mejla önskemål om tider till bokningen.idrott@stockholm.se så kommer ni att tilldelas tider och vilken anläggning som är aktuell att vara på. Vår ambition är att återkoppla detta under måndagen 21 december 2020.

. Inga tider för allmänhetens åkning kommer att finnas på stadens isytor.

. Vi kommer att, av bland annat trygghetsskäl, fortsatt ha flera utomhusanläggningar belysta kvällstid. Vi avråder från all spontan gruppverksamhet.

. Vi uppdaterar information på aktuella webbsidor successivt under de två närmaste dagarna.

Tack för er förståelse och samarbete!

Med vänlig hälsning
Idrottsförvaltningen

Marina Högland
Förvaltningschef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *