Kibo Dojo Kendo SM 2015
Plats
Väsby Kampsportcenter Vilundaparken, Husarvägen 29 Upplands Väsby
Tider
Lördag 5/12
10:00-10:30Invigning
10:30-17:00 Individuella tävlingar Junior, Dam, Herr
Söndag 6/12
09:00-11:00 Gradering
11:00-15:00 Lagtävling (observera att förskjutningar i schemat kan förekomma)
Klasser
Junior individuell Mixad klass; tävlande med lägst 2 kyu som under kalenderåret fyller lägst 14 år, men högst 17 år
Dam individuell Tävlande med lägst 1 dan som under kalenderåret fyller lägst 18 år
Herr individuell Tävlande med lägst 1 dan, som under kalenderåret fyller lägst 18 år
Lag Mixad klass tävlande lägst 16 år under kalenderåret.
Kibo Dojo kommer att utse lagmedlemmar från dem som anmäler sitt intresse för detta.
Varje förening får ställa upp med ett femmannalag med två reserver oavsett lagdeltagarnas grad. Om en förening väljer att ha fler lag än ett måste alla deltagare, inkl. reserver, ha lägst 1 dan
Anmälan
Kibo Dojos medlemmar anmäler sig senast 20 november med mail till info@kendoklubben.se
Mailet skall ha rubrik “Anmälan, Kendo SM 2015, och innehålla:
Fullständigt namn, Ålder (fyllda/fyller under 2015), Grad, vilka klasser man vill vara med i, Lunchalternativ 1-2, Sayonaraparty vilken rätt 1-4
Avgifter
Individuell tävlande: SEK 280,00 per person
Lunch 70 kr/person
Sayonara middag (ex dryck) 120 kr/person
Klubben betalar avgiften för lagtävlingen
Sätt in ditt totalbelopp på klubbens PG senast 25 november. Märk betalningen “SM15” och ditt namn. https://www.kendoklubben.se/betala
Gradering
Info: http://www.kendoforbundet.se/kendo/kendo-sm-2015
Anmälan (Senast 6 november): https://docs.google.com/forms/d/1WjBMr1paumAFgL-tL8y5vi5MIhNNMUzaej43XT0S2p4/viewform
Lunchalternativ
Lunchbox 1: Pastasallad med parmaskinka och parmesancreme, 3dl mjölk, banan
Lunchbox 2: Couscoussallad med kyckling och lime- och myntayoghurt, 3dl mjölk, banan
Sayonara-fest
Lördag 6/12 kl. 19:00
1: Kyckling Saté Gai – kycklingspett med jordnötssås Rätt
2: Nötkött Geang Phed Nuea – biff i röd curry och kokosmjölk med bambuskott Rätt
3: Fläskkött Moo Phad Graphao – fläskfilé med chili, grönsaker och starkbasilika Rätt
4: Vegetariskt Phad Pak – wokade grönsaker i sojasås
Träning
Goodwill-keiko anordnas fredag 4/12 kl. 19:00-20:30 i tävlingslokalen.
Övrigt
Under SM tillämpas Svenska Kendoförbundets tävlingsreglemente för Kendo-SM
Tävlingslicens krävs för alla deltagare